Enter your keyword

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Πώς ωφελείται και νιώθει ένας θεραπευόμενος από μια συνεδρία Siyanda?

Οι θεραπευόμενοι μαθαίνουν πως να έρχονται σε επίγνωση, ακούγοντας το σώμα και το νου τους, συνδεόμενοι στο εδώ και στο τώρα. Όλα αυτά συνδυάζονται με τα σωματικά οφέλη και τις αξίες της βαθιάς μάλαξης- Deep issue, που είναι πραγματικά πολύ χαλαρωτική.

Το Siyanda είναι ένα μασάζ που σε μεταφέρει σε ένα πνευματικό ταξίδι μέσα σου, εάν το επιτρέψεις!

Εκεί όπου το συνειδητό και το υποσυνείδητο συνδιαλέγονται. Είναι ταυτόχρονα βαθύ και χαλαρωτικό.

Επικεντρώνεται στον πυρήνα της ζωής, που είναι η αναπνοή και την αξιοποιεί για να διασφαλίσει τη σύνδεση του νου με τη σκέψη «Πόσα παραπάνω μπορώ να απελευθερώσω με την επόμενη αναπνοή μου?» Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν χρειάζεται να είναι ένα υπερβολικό ξέσπασμα. Η απελευθέρωση μπορεί να είναι ένας ήσυχος αναστεναγμός ή ένα απαλό ξεφύσημα, κάποιες φορές όσο πιο ήπιο είναι, τόσο πιο βαθιά πάει.

Σε μια συνεδρία Siyanda, στοχεύουμε ο πελάτης να φτάσει στο μέρος όπου το αυτόνομο σύστημα λακτίζει και ξεκινάει η αυτό-θεραπεία.

Εξήγηση μερικών στοιχείων που το Siyanda χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας.

Τα περισσότερα μασάζ εστιάζουν στα σωματικά και ανατομικά αποτελέσματα του αγγίγματος. To Siyanda εργάζεται στο σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.

Τα περισσότερα ζητήματα ούτως ή άλλως δεν είναι σωματικά, ακόμη και οι αθλητικοί τραυματισμοί προκαλούνται από συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα. Το Siyanda βλέπει τη σοβαρή συναισθηματική και ψυχολογική επίδραση που έχει το άγγιγμα στον πελάτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα περισσότερα ζητήματα να επιλύονται, συμπεριλαμβανομένων και των σωματικών, τα οποία είναι απλά τα συμπτώματα. Δεδομένου ότι 633 μύες του ανθρώπινου σώματος είναι συνδεδεμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με το μυαλό (διαφορετικά δεν θα κινούνταν όταν το θέλαμε), αν ο πελάτης μπορέσει να απελευθερώσει το νου του, όλοι οι μύες του μπορούν να απελευθερωθούν σε μια μόνο στιγμή. Για αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας Siyanda, καθοδηγούμε τον πελάτη να αναπνέει, να νιώθει και να απελευθερώνει.

Το Siyanda, είναι μια μορφή συνεργίας. Για παράδειγμα, μαζί με άλλες βασικές τεχνικές αξιοποιεί δραστικά τα εγκεφαλικά κύματα Άλφα, τα οποία παράγονται φυσικά όταν λαμβάνουμε οποιοδήποτε είδους μασάζ.

Λίγα λόγια για τα εγκεφαλικά κύματα Άλφα

img_1251Φυσιολογικά όταν είμαστε ξύπνιοι και αλληλοεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας, παράγουμε κύματα στο εύρος των 14Hertz ή παραπάνω. Αυτή είναι γνωστή ως φάση Βήτα. Η φάση Άλφα συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ελαφριού ύπνου, όπως επίσης και στις διαλογιστικές καταστάσεις, όταν χαλαρώνουμε, ονειροπολούμε ή προσευχόμαστε. Επομένως αφού μπορούμε να επιτύχουμε να συντονιστούμε σε αυτή τη συχνότητα με τη θέληση μας, αυτό μπορεί να επιτυγχάνεται συχνότερα κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Η φάση Άλφα είναι η δίοδος στο υποσυνείδητο μας. Τότε η πόρτα μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου ανοίγει περισσότερο, και αυτή τη δυνατότητα αξιοποιεί το Siyanda.

Είναι σημαντικό όταν λαμβάνουμε τη θεραπεία ότι λέγεται και ότι σκέψεις δημιουργούνται να είναι θετικές. Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να μιλούν κατά τη διάρκεια του μασάζ τους, για τη ζωή τους και τα προβλήματά τους. Στην πραγματικότητα αυτό δρα αντίθετα της θεραπείας, διότι προσπαθούν να λύσουν τα ζητήματά τους φωναχτά. Πώς μπορούν να έχουν διάλογο με το υποσυνείδητό τους, όταν βρίσκονται σε διάλογο με αρνητικές καταστάσεις, και προγραμματίζουν βαθύτερα τις οδύνες τους?

Αυτό σημαίνει ότι συνδέονται με ζητήματα του παρελθόντος ή με το μέλλον, ενώ για να απελευθερώσουν όλο αυτό το άγχος και την πίεση, χρειάζεται να βρίσκονται στο παρόν. Το παρόν είναι ο χωροχρόνος στον οποίο πραγματοποιείται η θεραπεία. Για αυτό το λόγο αξιοποιώντας τα παραπάνω δεδομένα η αναπνοή, η εστίαση στο πώς νιώθει το σώμα και η απελευθέρωση έχουν αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για Το κέντρο Χάρα

img_1299Στον Ταοϊσμό το Ταν Τιεν (Χάρα) θεωρείται ότι είναι το κέντρο του σώματος. Αποτελεί ταυτόχρονα γεννήτρια και κέντρο αποθήκευσης του Chi (ενέργεια). Η ομφαλική περιοχή του Ταν Τιεν είναι το μέρος όπου μπορούμε να ενοποιήσουμε το σώμα, το νου και το πνεύμα. Η ενέργεια του Ταν Τιεν μπορεί να θεραπεύσει και να επαναφέρει το ανθρώπινο σώμα στην αρχική του ολότητα. Αυτή η συγκεκριμένη πύλη μας οδηγεί από το φυσικό στο ενεργειακό σώμα.

Όλα τα ενεργειακά κανάλια που δημιουργούν και συντηρούν το φυσικό σώμα αναδύονται από αυτό το σημείο και επιστρέφουν σε αυτό. Επομένως αναπνέοντας από αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια του μασάζ, δημιουργείται τώρα ένας θεραπευτικός κύκλος μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου.